Cursuri si ateliere de creatie

 “Copilaria este cadoul pe care ni-l da viata” – HORATIU MALAELE

 

…Iar darul cel mai pretios- COPILARIA – trebuie sadit, cultivat, ingrijit pentru a se dezvolta armonios. Participam la a educa si modela copii frumosi, sensibili, isteti, cu minti bogate si suflete pure. In aceasta directie, stabilim impreuna cu voi, parintii, cele mai potrivite cursuri si ateliere pentru fiecare dintre copii.


Stelute Gratioase” – curs de balet – 

Asa cum invatam sa mergem cand suntem mici, asa cum invatam sa vorbim sau sa iubim, dansul este un limbaj important care dezvolta creativitatea copiilor nostri. Pentru a stimula latura sensibila, dar si plina de energie a stelutelor noastre va propunem:

  • cursuri de balet adaptat pe grupe de varsta in care copiii isi dezvolta un corp armonios si echilibrat, intelegand si traind bucuria de a se misca.
  • Surpriza: spectacol final sustinut de stelutele gratioase in fata parintilor si bunicilor.

Grupe de varsta si orar:

~ Luni, ora 18.30: 4 – 6 ani (40 min.)

~ Marti, ora 18.00:   4 – 6 ani (40 min.) – prima grupa

~Marti, ora 19.00: 4 – 6 ani (40 min.) – a doua grupa

~ Miercuri, ora 18.00: 6 – 8 ani (40 min.)

Profesor coordonator: coregraf Crista Sandu

 

Fun play – curs de dezvoltare personala, actorie si dictie – 

Copiii pot deveni ei insisi personaje de poveste sub indrumarea a doua actrite profesioniste. Astfel, isi vor dezvolta abilitati precum memorie, atentie, concentrare, coordonare, expresivitate, participand la o multime de jocuri noi si interactive, menite sa ii puna in final in valoare in spectacole de neuitat create de si pentru ei. Fiecare modul se termina cu doua spectacole, copiii vor fi protagonisti pe o scena reala, cu un public real, cu o atmosfera de teatru reala.

Grupe de varsta si orar:

~ Joi, ora 18.00 – 19.00:  4 – 6 ani si 6 – 9 ani(avansati)

~ Joi, ora 19.00 – 20.30: grupa 4 – 6 ani si 6 – 9 ani (avansati) – 

 Pe ritmul muzicii” – dansuri moderne – 

”Dansul este poezie tăcută.” Simionide din Keos

Genuri muzicale abordate: street-dance, dans contemporan, country dance, booty swing si nu numai.

Dansul are un puternic rol educativ, la orice vârstă, dar mai ales în perioada de creștere. Atitudinea corecta a corpului este semn al echilibrului fizic si psihic, rezultat al dezvoltarii normale si armonioase pentru orice copil. Pe fondul sonor al diferitelor genuri muzicale, copiii realizeaza coregrafii armonioase ce se vor concretiza intr-un spectacol final sustinut in fata parintilor si bunicilor.

Grupe de varsta si orar:

~ Miercuri, ora 19.00:   6 – 8 ani

Durata: (45 min.)

Profesor coordonator: coregraf Crista Sandu


„Arts&Crafts” – Ateliere de creatie, pictura, modelaj

Prin atelierul de modelaj si pictura, copiii isi imbunatatesc coordonarea miscarilor degetelor si mainilor, dezvolta spiritul de observatie, memoria vizuala si imaginatia, isi exprima trairi, emotii si sentimente interioare. Fiecare atelier are o anumita tematica, rezultatele acestora fiind luate acasa pentru a arata ce minunatii au fost create. Sub indrumarea unui trainer costumat in personaj de poveste, atelierele au o influenta benefica asupra copiilor nu numai pe plan estetic, ci si pe plan moral, afectiv, intelectual.

Atelierul se va desfasura in weekenduri si se va anunta pe mail si pagina de facebook cu o saptamana inainte de a avea loc.

*Cursurile au loc pe baza de inscriere telefonica sau prin e-mail la Roxana – 0721 044 491 sau 0722 261 279 sau office@citystars.ro.

Va asteptam in lumea Citystars, care deschide astfel noi porti spre educatie, intr-un mod distractiv dar eficace!

„Fiecare copil e un artist; problema este cum sa ramana artist si dupa ce creste”
PABLO PICASSO