Loc de joaca

“Toate visurile noastre pot deveni realitate daca avem curajul sa le urmam” – WALT DISNEY

Exista oameni si locuri care ne fac sa radem un pic mai tare, sa zambim un pic mai stralucitor, sa ne traim viata un pic mai frumos. Astfel de trairi ne dorim pentru copiii care ne trec pragul. Pentru acestia, am pregatit locul de joaca:

  • gonflabila amuzanta Happy Clown;
  • spatiul de aventura Tropic cu topogane si tunele intortocheate;
  • balansoare buclucase;
  • masini de curse galopante;
  • joc de tenis pe echipe;
  • jocuri de fotbal si air-hockey antrenante;
  • trambulina saltareata;
  • casuta pentru micii bucatari;
  • jucarii de plus vesele;
  • hituri la moda, dansuri sincron si multe momente magice

 

Pentru a explora locul de joaca, inainte de a face o vizita, ii rugam pe parinti sa verifice telefonic disponibilitatea spatiului deoarece poate fi rezervat pentru evenimente sau cursuri.

Orar loc de joaca:
Luni – vineri: 17.00 – 20.00
Sambata – Duminica: 11.00 – 14.00 si 16.30 – 20.00(cand nu au loc petreceri)
Tarif intrare: 10 lei/ora sau 16 lei/2 ore

 

EVENIMENTE PENTRU TOTI COPIII

Intrucat ne place sa ne bucuram de fiecare prilej de sarbatoare si cautam in permanenta motive pentru a va incanta, organizam petreceri tematice cu ocazia zilelor de sarbatoare, spectacole de teatru cu actori si papusi, spectacole de magie interactive – evenimente la care pot participa cei mari si cei mici. Aducem emotia Sarbatorilor de Paste si a Craciunului prin spectacole tematice combinate cu ateliere de creatie, ne “speriem” de Halloween, ne deghizam la carnaval, petrecem in pijamale, salutam venirea primaverii sau ne bucuram de roadele toamnei – toate traite printre prieteni dragi. Bonusuri speciale la toate petrecerile organizate aici: prajiturele de casa, acces la locul de joaca gratuit in afara spectacolului propriu-zis, premii si cadouri pentru participanti.
Pentru inscrieri la evenimentele speciale urmariti noutatile de pe site si pagina de facebook sau transmiteti-ne o adresa de e-mail pentru notificare.

EVENIMENTE SCOLI/GRADINITE/CORPORATE

Organizam cele mai inedite petreceri scolare de sfarsit de an, de 1 Iunie, de Paste sau de Craciun pentru scoli si gradinite direct la locul nostru de joaca, precum si la sediul companiilor. Pentru o reusita deplina, conturam programe variate de entertainment, servicii de catering natural si sanatos, decoratiuni tematice, fiind deschisi la orice sugestie ce desavarseste o petrecere frumoasa. Pentru detalii, va stam cu drag la dispozitie!

Pentru petreceri private de zile de nastere, onomastica, botez sau mot, va rugam sa consultati pagina de PETRECERI COPII.